May 23, 2011

Semuanya tentang wanita.

bahasa wanita menarik untuk dikaji sebenarnya. tetapi apabila dikaji jangan pulak menafsir sesuka hati sebab wanita memang sukar untuk ditafsir.


diam wanita bila mengetahui tentang sesuatu perkara bermakna adalah sesuatu tu.
apabila wanita memberi sepatah perkataan, membawa besar maknanya. tetapi ramai lelaki tak mengendahkannya sebab menyangka ia cuma perkataan. mereka langsung tak menyedarinya.

nak tahu perkataan perkataan tersebot?

bole lah ready dengan kertas dan pen sekarang. bagi yang mempunyai ingatan yang kuat dan jelas boleh start bluetooth yea. okey, here is the list of 5 deadly terms used by a woman.

1) FINE - this is the word women use to end an argument when they know they are RIGHT & YOU need to SHUT UP


2) NOTHING - means SOMETHING & u need to be WORRIED


3) GO AHEAD - this is a dare, not permission, DO NOT DO IT


4) WHATEVER - is a woman's way of saying SCREW YOU


5) THAT'S OK - she is thinking long & hard on HOW & WHEN you will pay for your mistake.

sudaa faham sekarang? ta paham mari ramai ramai bukak translate google. kalau bukak kamus kena carik satu satu. memang complicated. tetapi kuncinya satuuu jeee sebenarnya. a'ah. satu je. tak banyak pon. fahami hati mereka. senang kan? kan? kan?

kata lelaki:   senang???  memang ta laa... 

tapi tak rugi mencuba untuk yang tersayang bukan? :)
dah dah. tak pandai nak bebel banyak banyak nie. ye ke? haha.. bawah ni ada lagi entry entry mengenai wanita. nak tahu lebih lanjut bole tekan dekat link tu.


selamat berjaya memenangi hati mereka! :D

5 comments:

Muhammad Ikram said...

i'll try my bes .
:)

Aqilah Lala said...

gudluck! :)

Muhammad Ikram said...

thaks , but i hope u also try ur bes to win man heart .

Ariff Mokhtar said...

ahh this ! woman can be soo complicated . kahkahkah

just wait for my new post okaay ;)

Aqilah Lala said...

theree! finally I gave you something to post on ur blog.