May 19, 2011

tanpa handphone di sisi.

suke title entry nie? suke kan? suke kan? suke sebab saya agak menderita di sini kan. T.T

mule mule memang macam orang gile ouh ta de phone. kusut gile rasa. then pinjam phone member sebab amat memerlukannya untuk contact mama sebab na balek rumah. kalu aku balek dari kolej naek bas then da sampai  tercongok la aku sorang sorang kat terminal bas bukit jalil tu tunggu mama. na contact ta de phone. susa susa..

dulu memang lah tak kisah sangad dengan handphone nie. ade handphone just na contact member tanye kelas kat mane je sebab malas na tengok jadual. kihkihkihh.. ;)

lepas tu tepat umur menjelang 19 da jadi gf orang. kalu da berstatus taken tu paham paham je lahh. almost 24 hours texting. almost laa.. bile handphone ta de teros jadi bengong beberapa tika. ta tau na genggam ape di tangan. tiada lagi vibrate vibrate yang mengejut.

teringat kat sekola dulu member bawak phone simpan dalam poket then bole tanye lak dgn muke blur kambeng,

"weh, aku rase begegar lah weh." 

apakah? x.x

ta ade phone en, ta bole da dengar fly fm mase tengah bosan study algebra. :(   sedih sedih. na contact nenek minta restu na amek paper final pon ta dapat aritu. na tangkap gambar sendiri macam gedix pun ta bole. ta paham? nah tengok






kelihatan sinar di wajah ku. menyinar nyinar gituu. haha! :D ta perlu pening pening menentukan tahap kedegikan gambar di atas yea. * wekk wekk .   ta payah na wekk wekk sangat laa..

dan

dan...

disebabkan ketiadaan phone nie gak lah aku kena tangguh lagii test lesen! grrr!

7 comments:

Muhammad Ikram said...

:) sabar jela .

Aqilah Lala said...

yeaa..itu yang termampu. :)

Muhammad Ikram said...

nice :) tak wat lg no an ?

Aqilah Lala said...

belom buat lagi..

Muhammad Ikram said...

owh :)
tape2 .

Muhammad Ikram said...

6t kalau da wat or ade pape , bgtau b ea , rindu suda , hee .

Aqilah Lala said...

okey. i will. :)