May 26, 2011

Cinta Muka Buku

pagi pagi ni saje je mengintai intai. selak sana selak sini. selak youtube okey. pikir laen lak.

then terjumpa adek kecik ni. terer die maen gitar! cover macam macam lagu termasuk lagu Aishiteru. lagu favorite tuu.. best best! then searched lagi pasal die kat google dan kemudian di sini terasa serendah rendah dirinye sebab aku sangad tertinggal. =.='

ramai rupanya yang da kenal die siap buat entry pasal die lagik and her first single da kuar radio da pon.

nampak tak betapa tertinggalnya akuu.. x.x

inilah orangnye!
Najwa Latif
comel kan die! umur baru je 16 tahun and stay JB. orang kampung aku laaa.. ape? aku Batu Pahat, Johor die Johor Bharu. dekat la tuuu... :D

dekat fesbuk abes die kena bamboo terok. normal sangad la tu. orang jeles memang macam tu. i hope she will be okey with all the shit. :)

dengar tak lagu yang aku tukar tu? tu la lagu die. suke suke? nak tahu lagi pasal Najwa Latif?

this is her first single, 

Cinta Muka Buku.

Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku
Kau hantar petanda suruh aku terima kamu
ooh.. Hati ku rasa sesuatu..

Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku
Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu
oohh.. Kenakah rasa itu..

Chorus:
Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita cari peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa
Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta

Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja

Pabila kau renung tajam tajam mata aku
Ku rasa sesuatu rasa yangg ku tak tahu
Ohh ohh ooh ooh ini cinta remaja ku

Pre Chorus:
Pabila kau kata kan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak ku tuju
Itulah cinta yang satu
Cinta di Muka Buku

Ulang chorus
Ulang Pre chorus

Enjoy yourself with her song!
ouh yeah, i think this song was really perfect for Eien and Areyf


5 comments:

One Dancer In An Alley said...

ahah sesuai sgtt tok dyowg.. shuke shuke eheee =))

Aqilah Lala said...

kan? kan? sesuaiii gituu.. :)

Eien Mohmad said...

alamakk! i terlepas pandang ke untuk special entry nehh? dear, im so shury! lama taak updatee.

aloooo, sweetnya! thx dear (:

hee. cinta mukabuku? ngee~ terkantoiyy sesuatu ke disini? hee

yeahh! even mukabuku kami already deactived but cyesly kenangan terindah .

thx dear! <3

Areyf Shahmin said...

alololor.. comeyll nyer qila :-*

thx yupp!

Aqilah Lala said...

eien & areyf; yup! untuk korang nep! haha! its okey eien. i pon start sem nie since ta de broadband, susa gile na online. anyway, welkamm babes. :)