December 3, 2011

Terlebih Dos Bahagia. :)

Assalamualaikum.

XD  <-- muka yang teramat bahagia.


faham faham je lah kenapa bahagia sangat tuh.


:)


eh. still senyum lagi. await? hang dah jumpa kekasih baru kaa? ehem!! kalau ceq jumpaa pakwe baru, tak do ehh nak sebahagia camnih. :) ceq ada kat rumah nii. hihi! ;D

walaupun dapat duk rumah satu hari setengah jee. tapi heaven sangadd. :) padahal kalau duk rumah macam macam kerja kena buat. sapu rumah. cuci pinggan. lipat kain. sebabnya..
dapat teropong abe hensem depan rumah. ;D haha! gurau je lah. don't take it serious okeyy. -,- depan rumah aku tak ada rumah. ada jalan je okeh. =.='

sebab kenapa suka balik rumah? sebab..


Rumahku, syurgaku :)



lepastukan..kan kann..balik rumah je dapat makan sedap. pukul 6 pagi adik adik yang lain dah bangun. excited nak pergi Family Day dekat Sunway Lagoon. aku tak pergi sebab ada hal.
jumpa dekat Giant Shah Alam dan muka masing masing kepenatan dan kesedihan tak dapat mandi kolam sebab terlalu crowded. cian cian. selamat aku tak pergi. hikhikss.. mama pujuk mereka mereka makan pizza untuk menceriakan kembali muka yang masam mencuka itu. :)









dah. tak tahu nak type apa dah sebab dah terliur sangad tengok abah bukak durian.
okey. bye!
salam. :)

No comments: