December 22, 2011

It's time to double my stomach! yang already bloated tu. -.-

Assalamualaikum.

tak memahami kenapa kebelakangan ni aku always excited nak pergi tempat tempat yang membekalkan nasi minyak. macam gambar kat bawah ni.

"wahh..kenduri kahwin ada tempoyak dengan som tam!"  =.='


so yeah. last week pergi kenduri kahwin lagi. again weh. it's about KAHWIN.  kebelakangan ni pun banyak video video purposed. sangat lah sweet! at the same time membuatkan semua gadis gadis di luar mulai membayangkan how their beloved one will purposed them. aww...

hey! cuti ni pun ada kenduri lagii. ;DD mari menjamu selera dengan sirap limau! lagi. tak pernah bosan walau sekali. dah nama pun makan free. kihkihkih..

over betol. -,-


currently ada dekat bilik classmates. tak ada niat pun untuk tidur menetap disini malam ini. belum lagi terasa untuk jadi penetap asing. walaupun bilik ni ada katil kosong. niat cuma untuk menyiapkan assignment data struct yanggg..   macam.....   aa...     macam gitulah.

okey dah.


next week cuti kita update hari hari sampai lebam okeh. till next entry.
Enjoy your holiday. tangkap gambar banyak banyak! aku nak stalk.
Terima kasih. Assalamualaikum. :)

No comments: