December 8, 2011

Pengacara Muda Final. Anna Raffali 2 | Journal: Sedih. :'(

Assalamualaikum. :)

As what I wrote yesterday about the Pengacara Muda Final. Mari mari cuci mata lihat gambar yang sempat tangkap semalam. :)  tapi gambar Anna Raffali dari jauh je lah dapat tangkap. sebab aku bukan duduk seat VIP. and surely aku tak macam budak lelaki psycho yang tak tahu segan berdiri dekat dekat dengan Anna Raffali atas pentas. seriously psycho. memalukan kampus betol. urgh.


tayang tiket. ;D
artis kampus kami. ;D
boleh teka siapa bukan?
ANNA RAFFALI :)
she soo cute that night.
pemenang diumumkan.
untunglah jadi DJ radio perak fm. =.='
tak naik pentas tapi nak posing jugee. ;)

cukup cukup about last night. harini pulak punya cerita. macam macam emosi yang timbul. hot story ni Jah. tak lah hot mana pun sebenaqnya. ;P

bangun awal tak macam biasa pagi ni. semangat nak datang kelas pukul 8 pagi. 7.45 dah tercacak depan lab komputer. lab dibuka then muka happy jee dapat duduk depan dengan yang lain. ;D dapat bayangkan kan? macam ala ala kanak kanak riang gituu lah.
online duluu. baca segala status melambak dekat facebook. tepat pukul 8 lecturer masuk tapi pelik kami berempat je yang ada dalam kelas.


teka teka apa jadi...




rupanya kelas batal pagi tu. =.='  amek kau punya semangat nak datang kelas. lecturer datang pun sebab nak check takut student ada yang tak tahu.


macam haramm. terasa macam dipinggirkan okeyy. sebab terasa sedih sangadd terus mengada nak mengadu kat orang. haha :D *ni lagi macam haram -,- * tapi serious rasa sedih gile. silalah memahami.

dah sedih tu, terus timbul idea nak lepaskan kesedihan dan kegeraman pada sesuatu yang tak boleh dipisahkan dengan siapa siapa.



shopping!!




memang shopping sakan. macamlah nak beli barang dapur pergi shopping dekat tesco. muka sedih ditopengkan dengan muka gangster berlagak macam orang ponteng kelas. padahal kelas cancel. pathetic pathetic. -,-

muka sedih je kann.
teruja first time naik bas kampus kosong.
sorang duduk dua seat. tamak.



dah lah baju oren. nak beli oren.
oren orenn.. =.='
tafsirkan gambar ni. ;P
King's Egg Tart! XD

masing masing muka kepenatan.
okey dah puas shopping dan update blog. nak pergi kelas pukul 4 pula.
bye! dan salam. :)

No comments: