December 26, 2011

The First Three Days of my Midsem Holiday. :)

penyakit apalah ni tiba tiba tak kisah pun tinggalkan facebook dengan blogg. kalau dapat terus menerus macam ni pun bagus. :D tak ada rasa kesian dengan laptop yang tak dibuka. yess! ;DD




tapii..  :(





sebagai seorang student yang mengambil course Computer Science. dah memang sah sah lahhh laptop ni jadi kawan baik. susah senang bersama. seumur hidup memang bersama. -.-'



lokasi bercuti kali ni, instead of cold place. kitaorang pergi mandi laut!
tempat memang langsong tak best. :|  tapi selagi ada dengan family, semuanya ditanggung beress. :) I mean. seronoklah. I have fun with them. ;D




petang puas mandi laut, malam makan ikan bakar. dessert pula durian. ;DD
sumpah rasa macam nak keluar balik sebab terlalu kenyang. nak buat macam mana. kena habiskan kat belakang gerai tu gak. abah tak bagi bawa balik kat hotel. sedihh. :(  tak boleh nak menikmati durian tu sebijik sebijik *perlu ke?*. makan main sumbatt je.


classmate dah mula update status pasal assignment dan dah mula bertanya tanya. aku apa pon tak mula lagii. terlalu seronok spend time dengan family bagaikan dah lupa banyak kerja yang kena buat. sigh. *meruap muka.*  

No comments: