December 15, 2011

Aku. Kakak?

Assalamualaikum.

untuk pengetahuan anda semua yang tak tahulah.



aku anak sulung.




yeay!! =.='



dan secara terus terangnya dan sejujur jujurnya aku bukanlah kakak yang baik pun. *lagi statement berani* kalau dulu Puan Aini, mama saya lahh yang paling garang dalam rumah. and now akulah pemegang takhta tu. garang cam rimau. bagus. memang kawan aku pun panggil aku rimau belang sebab mata pink ni. bolehlah tukar nama sekarang. T.T

bila dah garang kau bayangkan je lah. siapa suka kakak yang garang? T.T tapi itu bukan satu masalah kepada adik adik saya yang gedik gedik itu. they know when I was angry it means I'm really really angry. itu bermaksud kesalahan yang dilakukan termaktub dalam akta yang menyebabkan hukuman paling berat. leteran dari kakak sampai kakak puas. terbaik bukan? >.<

sebagai kakak yang jauh dari adik adiknya, terasa pula macam aku ni anak tunggal. dan ini sangat tidak best. tak boleh nak buli mereka mereka. wait. aku balik rumah diaorang hah yang buli aku. :| terbalik kot.


dah kenapa tiba tiba cerita pasal kakak lah, rimau lah, akta lah?

saja nak bagi intro panjang lebar cenggitu. ;P  sebenarnya sebagai seorang kakak yang poyo dan perasan bagus *tiba tiba baik sangat mengaku sendiri*, aku nak promote adik aku yang seorang ni, Ain Nadhirah. bukan nak promote buat jadi calon isteri korang okeyy. memang tak ada kerja aku nak promote kat blogg. ni budakk lagi ni. nak promote blog dia. ada dua blog. one of it is about her daily life and the other blog ni sesuai kepada mereka yang suka membaca cerita.   I don't even read it.    YET.  ;P     but I believe her story was not bad. gilee tak best. bilik penoh dengan macam macam novel wehh. -,-


Ain Nadhirah's Blog


so. do visit her blog and if you want..if you want-lah. be her follower for those who have account okey.  >.<
thats all I guess. 

thank you! thank you! thank you! sebab blogwalking blog dia okeyy. :)
till next entry. selamat malam dan salam. :)





No comments: