December 7, 2011

Assignment, Sebiji Macam Blog Aku. | Anna Raffali

Assalamualaikum.

Sekarang jadi terbiasa pula untuk tidak online dan menggunakan masa yang ada untuk tidoo. :)

eh. bukan kata tak tidur siang ke kan? cerita ke***g ke apa ni? propaganda kah?  =.='

jangan cepat melatah broo. duduk kat kampus ni bukan mudah untuk dapat tidur yang mencukupi. tahu tak kenapa bro? sebab pagi sampai petang ada kelas. malam untuk meluangkan masa beratur panjang berjela jelaa untuk mengutip stiker dann bertungkus lumus menyiapkan assignment. faham faham? so, the rest of my free time tu digunakan lah untuk memejam mata dan melayari mimpi pendek. >.<

last week kan. sangad excited bila dapat assignment web programming. ;D tapi sangat tidak best bila hujung minggu lepas balik rumah atas sebab tertentu dan terpaksa bersengkang mata sampai pukul tiga pagi mencari all the html code that I want to fill my wish about the web that I dream for. wanna see it?


Lala's Profile.
see at the right top: bendalah pink tu will display my email.
facebook icon: link to my real facebook.
blogspot icon: link to my blog.
you tube icon: link to Lala's Video. (third picture)
cupcake icon: link to Lala's Cake. (second picture)
mp3: Valentine by Kina Granis.  :)
gambar bajet comel yang marquee.
Lala's Cake.
the same thing goes to bendalah biru at the right top.
myspace icon: link to Lala's Profile. (first picture)
mp3: Bunfire by Rosie and Me.

Lala's Video.
mp3: Gravity by Pixie Lott.
page that will display all my last semester video assignment for multimedia.

there. sebijik sejebon macam blogg aku ni kan? but it doesn't mean aku copy all the html from my blog ni okeh. =.=' setakat macam tu tak adalah aku tidur sampai pukul tiga pagi tuu. semua cari sendiri tauu. *bangga bangga*
kenapa bersusah payah? sebab takot nanti lecturer tanya then tak tahu apa or teragak agak about the function for the html tu. nampak tak permainan dia di situ?  ;)

actually almost all the html that I've been using for all my web page tu actually already learn by myself masa ada myspace dulu. dulu suka sangat godek myspace punya page tuhh sebab boleh edit sendiri anything that you want. best best! >.<   after that lupa sebab kemunculan facebook yang more simple and popular. popular tu Jahh.

anyway, maybe that's all for my entry ni. ouh yeah, teringat. tonight I will be going watch Anna Raffali performance for our Pengacara Muda competition. pandai depaa nak tarik orang datang. jemput artiss. tapiii aku tak minat pun Anna Raffali tu.




dah tak minat kenapa pergi? wondering wondering? *angkat angkat kening*

it's all about the sticker lah dear. nampak ayat berjela jela yang ending dia negeri perak tuh? potong garisan putus putus tu dan itulah stiker kami di kampus ini. bezanya selalunya tak perlu potong potong ni. sebab beli tiket dapat sticker, tu kena potong.

habisdahmembebel.nantikitabebelbanyakbanyaklagiokey.salam. :)

No comments: