December 17, 2011

Bermula dari hilang calculator.

lepas wondering this whole week then finally terjawab. tak sia sia online dari petang sampai ke petang. =.='
I hope it won't happened again. and again. andd...again. because it hurt okey.
itu lah masalahnya bila masalah tu berpunca pada diri sendiri. nak buat apa pun takut.

I found that I became a kind of girl that I'm not supposed to be this lately.
That scary me and I'm hoping that I can control it. control myself.

kadang kadang bila kita okey yang ni, kita akan kurang pada yang ni.
dan bila kita mulai bagus pada yang ni, yang okey dulu tu terus makin hilang.
thats human. we're not perfect.
yet we still trying to be perfect in everything.

another thing yang dah lama aku perasan tapi baru nak mentioned sekarang sebab ia semakin obvious. orang yang tengah sedih selalu dengar lagu sedih memanjang. dulu tak layan pon lagu jiwang leleh ni. sekarang hah. bukak radio Muzik fm, Sinar fm. =.='
orang yang tengah baru sakan bercinta pulak kemain lagii dongdang lagu sayangg. *silaterasa* dengar lagu Kina Granis jee. HAHA :D


I wish they were here now.
so I can cry and laugh with soo hard with them.
I miss them. :'(

kepada orang petama yang meminjam bahu ni. :)
I'll pay your kindness but I don't know when. 
I hope it's not too late for me to say thanks and sorry for everything. again.
stay smile without me. it become easy each day. don't ever change it with tears.


p/s: never wonder I can be this emotional just because I lost my calculator. =.='

No comments: