December 31, 2012

Pagi bebuta post.

Setiap kali tengok phone mesti dapat missed call. Maaf tak dapat angkat sebab like I've told you and you and you and youuuu before this (mak aihhh, ramai bebenor ke yang call nyer tu?) handphone tempatnya memang di bilik jee.

Seriously penat gila bila sampai rumah. Tak campur lagi tension yang dapat dengan pedih perut tak tentu pasal masa drive balik puncak pukul 1, 2 pagi. Apa mampu? Hati kering je lah kan..

Anyway dalam penat penat tuu memang ada seronoknya dan dah memang menjadi tanggungjawab. Alhamdulillah everything was fine except untuk a few incident yang tak disengajakan. 

Apa jadi? mungkin lepas beberapa hari ni dah free dari tugas yang perlu dipikul baru kita cerita pepanjang lagi naa.. la ni saja try hadiah budak 8A. Untunglah kakaknya menumpang merasa sekali sekala. Hihihiii.. ;D zaman nak dapat A saya dah berlalu untuk claim hadiah hebat hebat. Nak dean dalam satu semester pulak macam mimpi terbang ke langit. Ada rezeki masa depan nanti beli then balut dengan gift wrapper sendiri je lah. Haha :D Sedih betul. 


Okaylah. Till next post. 
Toddles and assalamualaikum. :)


No comments: