December 25, 2012

Kenduri Kahwin Sedara Jauh & Genting H. lagi. :DD

Sabtu yang lepas puas betul dapat window shopping, cuba berbelas belas baju dan beli hanya beberapa helai baju baru. hahaha :D normal normalll..

Mama again dapat voucher Aeon. Kami adik beradik pun bedal memacam baju. Jumlah yang peruntukkan sorang bawah 80rm je dan kebetulan kat situ sale gila gilaa. Bila bayar sebab excited sangat shopping kalah shopping baju raya sekali kena tambah duit lagi sebab terlabih belanja. hehehe :P


Ahad pula sedara jauh ada buat kenduri kahwin. Seronok nak pergi sebab muka semua memang kenal kenal belaka.


Style sekarang pelamin simple. Sukaaa sangat!

Sebagai VIP kitaorang ada khemah sendiri kat luar. Acecehhh...
sedih sebenaqnyaa.. orang ramai sampai tak do tompat.
Bedal makanan pengantin yoo..
Pinggan yang ada ikan maisn ni tak tahu lah siapa punya.
Dah konyang balik yopp.

Ingatkan dapat bowak sakan dengan sepupu tercayang perkarang hati but she didn't managed to come to the kenduri sebab tak sihat. Cian diaaa.. Gambar kat atas ni semua saya upload untuk awak tatapi tau. Nah nahhh... Hahahaha :D

Dalam kereta semua senyap lepas tu den tanya Encik Abah.

Nak pergi mana lepas ni?
Balik rumah lah.
Eh, tadi kenapa suruh bawak sweater?
Takut hujan. =.="

Abah den memaen jee.. Dia bawak pi Genting Highland sekali lagi. Hoahhh! Best best! Merasa lagi kesejukan yang cuma boleh dirasai di dalam peti ais sejuk beku. :DD




Secara tak sedar telah tangkap gambar yang lebih kurang sama macam post Genting H. yang lepas.


Puan Mama bersama Encik Abah. <3 td="td">






Stay kat situ je dah dekat 2 jam lebih. Kejap keluar tangkap tangkap gambar, kejap masuk dalam kereta balik sebab angin sejuk tak boleh tahan dan begitu lah seterusnya.

Encik Abah dengan Puan Mama? Ini aktiviti mereka..



-.-'

No comments: