December 11, 2012

Emolala Week.

Last week was a really an emotional week sebenarnya and I easily get mad even just for a small thing dan semuanya bermula since the day I got the reaction of 'adalah-orangnya' after I called this 'olang' name atas sebab sebab tertentu.

Hamboii..  Kemain lagi banyak nama yang nak dirahsiakan. Nak share this feeling tapi tak nak ada negative perception dari readers towards this people that I love most ini. :)


Lepas je sebut nama dia after a long time tiba-tiba gedebak gedebuk bad things yang menimpa yang mostly memang berkaitan dengan 'olang'. Kadang tu rasa macam, ya Allah why this must be happen and why it must be 'olang' bukan orang lain. Sakit hati dulu yang dah lama ditinggalkan tu pun datang at the same time sampai apa yang mampu, cuma tengok tingkap tenung langit sebab hati yang luruh berderai derai tu terasa balik. Aku kalau bab jiwang memang karat tahap usang kann.


Berita buruknya I didnt control myself from wrote things yang patut di control. Berita baiknya.. I enjoy doing that. wicked me. :P facebook, twitter dan blogspot are not the only way for me tu express myself. Tapi adalah lagi satu bendanya yang I dont even know dah berapa ramai tahu my secret blog tu. :P Yang patutnya tahu seorang. tapi seorang tu dah bagitahu kat dua orang dan lepas tu tak tahu lah dia bagi tahu ke tak kat orang lain lagi. heh. Pemberi harapan palsu.

setelah sekian lamaa.. mungkin all the tension that I got is extremely burden me. Kalau tension tu tak ada kena mengena dengan 'olang' tak adalah kot nak jadi jahat maknenek tu. Tapi lagi satu berita baiknya, makin lama makin kurang the 'bad qila' dan menjadi normal kembali. ekekeekeee :B macam kena penyakit apa je.






Last but not least.. I hope everything will be the way it suppose to be. Probably aku cuma gatal nak mencari someone untuk bergaduh manja. ahakss. dan probably itu cuma alasan semata mata. haha -..- Dalam hati ni Tuhan je yang tahu dik oii. Diri kita sendiri pun kadang tak tahu siapa. Andai menjelma kembali the 'bad qila' tu layan kan je laa. Hidup ni kadang perlu ada drama untuk diketuk kepala sendiri dan ketawa sorang sorang di masa hadapan. hahaha :D ehem.. I mean, untuk dikenang.

Till the next 'kebush' by me.
:)