December 1, 2012

Loving and Leaving without a reason.

Dalam tengah jalan jalan shopping dengan tak semena mena ada nama seseorang terkeluar. bila dah bual bual tak lama lepas tu segan silu air mata nak jatuh dan seolah dipaksa paksa untuk dikeluarkan dari kelopak mata sebab tension didesak. selamat tak ada orang sekeliling. muka pun dah jadi merah tahan perasaan.








Aku sendiri tak minta benda tu nak jadi. malah nak fikir sekalipun tak pernah terlintas. bila didesak macam tu macam aku ni bodoh sangat nak buat benda yang rasanya cuma budak sekolah je yang buat.
even 'orang' offer pun aku tak nak, apatah lagi sekarang pun selalu 'duduk' jauh jauh tak nak benda yang sama berulang banyak kali.


setelah sekian lama dan sememangnya selama lamanya dalam hati, perasaan, jiwa dan raga ni malas dah. nak fikir walau sesaat pun tak terpikir. bila dah macam ni tak tahu lah kenapa nak mewujudkan isu yang tak wujud tu. cukup cukup lah dengan nama tu sebab dah ditinggal jauh pun semua tu. jangan lah ditoreh toreh lagi parut yang makin elok ni..




No comments: