December 17, 2012

Entah trip ke berapa cuti ni. Pusat Sains Negara :)

Sabtu lepas is quite fun dapat lagi keluar dengan famili. :D Dua tahun lepas bila cuti sekolah je mesti semester baru nak bermula dan aku ketinggalan banyakkk sangat masa dengan keluarga. Sekarang bila dah dapat alhamdulillah we do really enjoy the excitement together. suka suka sukaa! XD

Keluar rumah tu memang tak decide lagi nak pergi mana then Mama ajak pergi Pusat Sains Negara which the last time aku pergi 6 to 7 years ago. Pergi pun sebab join SEED colaborative workshop. ohmai ohmaiiii.. rindu gila waktu tu. spend 7 days kat KL buat macam macam aktiviti berkaitan dengan climate change and energy siap kena bentang hasil kerja in english u'olls. nasib baik i'olls kena bentang sikit je. lepastu masa tu form 1 so fikirnya nak main jee lah kan. -..-


back to the track. tak tahu pun masuk Pusat Sains Negara tu kena bayar. tapi selamatlah kebetulan ada hari terbuka dapat lah masuk free. fiuhhh.. dapat jumpa Nadia AF yang memang suka gila dengan suara rock dia sejak dia masuk AF. muka dia cantek kot. dapat goodie bag lagi tu sebab jawab soalan betul. clue cuma gambar mulut seorang artis, Dafi. memang sangat sangat bernasib baiklah. :) alhamdulillah..

ada orang kata Pusat Sains Negara untuk bebudak je. Heh. -.- pedulik hapaa kan. tak salah bukan nak mengimbas balik semua yang dah belajar masa sekolah menengah dulu. :P lagi pun kat situ ada flying fox dengan paintball. silap lah pakai kain haritu. kekonon nak feminin sikit. silap silapp...

















      











Itulah gambar yang dapat tangkap dan sedih sikit tak dapat pose dengan Nadia AF sebab tak terfikir. ngahahha ;P ada lagi gambar pergi Zoo Negara dengan Genting Highland tapi lain kali lah kot. Jangan tamak naa.. HAHA :D insha Allah update dalam masa yang terdekat. :)


No comments: