December 14, 2012

Malam ku diganggu.

Huarghhh! *menguap luas luas macam wimau baru bangun tidur*

tension gilee this past few days sebab asyik kena kacau dengan nombor yang tak dikenali kebelakangan ni. Kalau siang tak kisah sebab handphone den memang 24 hours kat bilik atas. Yang masalahnya sekarang dia call waktu malam. Dah ntah siapa carik pasal.

Kalau nak borak bukan den tak layan tapi cuba bila call tu bersuara. Ekau ingat den ni nak ke bowak sorang sorang macam tak do koje. Kalau tak bersuara tu satu, yang lagi sorang ni bersuara tapi cakap alamak aihh..slow bisik bisik konon ayu gitu. Macam orang merapu pun ada jugak. Sekali bagi dekat Haziq pekena dengan suara garau baru lah nak stop calling. Number macam kenal tak kenal.

Den pun tak tahulah kenapa den selalu dihadap dengan perkara gitu. +.+




Dekat Muzium Negara SA.
Though bukan buaya real pun tapi lalu kat sebelah buaya tu pun dah cukup menakutkan. -.-'

4 comments:

Ariff Mokhtar said...

ada secret admire lettew :P

Aqilah Lala said...

untung laa kalau secret admirer kan. jap lagi bukan. =.=

Eien Mohmad said...

hello beby! that means you ada secret admire lettew! hikhokkkkk

Aqilah Lala said...

Hye you!! :D apalah nak admire I pung memalu. tak syok lah camneh. hahaha ;P