January 1, 2013

3D Pictures along with us on the first day of 2013.

Assalamualaikum.

It's 2013 alreadyyy peeps! XD  dah pukul 6 petang hari pertama tahun baru which is 1.1.13 baru nak excited dah new year? hehh.. terlambat lerghhhh... malam semalam lagi orang dah count down masuk 2013 tapi aku count down mata terlelap depan tv. muahahahaa ;D okay. tak kelakar.

for the last day of school holiday, Mama ajak pergi i-City with a thought that kat sana ada buat promotion masuk free sekali dengan masuk muzium gambar 3D pun free. wope wopenyeerr salah hah sangkaannya. 5 hengget satu kepala. nak berjalan tapi poket kempis memang macam ni gayanya. tapi memang puas puas lah memuaskan diri masuk tempat tu. shuker shuker shukerrrr! >.<

silalah menjeleskan diri melihat kami tangkap gambar syok sendiri ni yeeaaaa... ;P





















































hampir semua lah gambar yang ada kat situ kitaorang bergambar sakan. kalau jenis malu malu kucing nak bergambar memang rugiii sebab dapat cuci mata tak dapat tengok hasil gambar yang dapat bila keluar dari muzium. den pun sampai 2 kali orang mintak jadikan photographer-sesaat kat dalam muzium tu.


So 2013.
Today is the next page of my life after 7300 page of my life. I bet you've watched the Kung Fu Panda kannn? the part when the turtle said to the panda,


"yesterday is a history, 
tomorrow is a mystery 
and today is a gift. 
That's why people call it present." 


lebih kurang macam tu lah kan dialognya. All the 7300 pages tu semua dah pun menjadi sejarah, esok hari yang menjadi tanda tanya dan hari ni umpama hadiah. Appreciate hari ni insha Allah menjadi hari yang seronok untuk dikenang esok harinya. :)







No comments: