January 8, 2013

Relationship ship ship shippp!

Gelak bila orang lain buat macam tu tapi bila sendiri buat fikir serious jee. HAHA :P



Lately ni soo much things related to relationship that I keep heard.
Hati patah seribu is one of them.
Paling sedih when people yang through the broken heart moment tu orang yang aku rapat. Sodih! sampai diri ini terasa macam nak buat ala ala cerita '3 Temujanji'. boleh ke? muahahaa orang nak jumpa pun aku dah berat hati. konon jee nak bertemu janji. :P maaflah saya tak termakan dengan pujukan dan godaan askem 20sen ajak jumpa kat kedai mamak. kalau askem tutti fruity topping semua jenis saya nak!
D E M A N D   G I L O.



Tak memanjang ada kisah sedih. Gembira bila kawan satu sekolah selamat di ijab kabulkan. XD
dia bukan lah someone that I talk in school and having conversation yang mesra mesraa sebab aku tak tahu lah gapo cenggitu aku neyy! *marah diri sendiri*  tak pandai sosial. Sodih! sekali lagi. -.-'
tapi pernahlah bual kejap kat Facebook. Thanks Facebook! kerana diri mu begitu berharga. :)
she's a good girl sebab tu suka sangatt tahu dia dah selamat move to the next phase. ;D









susahkan nak admit yang patah hati tu adat orang bercinta. tapi seriously cuma masa yang boleh sembuhkan hati yang berduka lara. buktinya ada pada saya. you can test me if you want. cer lah! cerr! hahaha eksen (action, sombong). ;P

Another thing, its hard to admit that movie is not a reality and song always being sarcastic.
But at the end of the day you will found out all the reason to all the things that have already happened.


okay. Habis dah late night post.
Esok bangun pagi pergi beli barang masak dan sediakan muka ketat mengadap acheh kaunter gatal tuuu. huh.
nite nite! :)

No comments: