January 24, 2013

Minggu saya minggu penat campur gembira.

Assalamualaikum. :)

Harini seriously penat nak pengsan tapi happy gilee sebab finally after berzaman terasa tak deco bilik anak dara yang kian berserak macam sarang tikus dah nampak, harini buat jugak lepas dah excited beberapa hari sebelum ni. Excited tak sabar sampai dah start alihkan almari baju sorang sorang. Untung almari lagi satu ni besar kalau tak dah siap kemas memalm buta yang lepas. Haha aku macam salah course. Patutnya amek interior designer kot. Hehhe


Ada hikmah ni aku tak dapat apa apa jawapan dari tempat yang aku apply untuk kerja. Niat nak kerja jadi cikgu sandaran pun terhenti lepas ain masuk teknik. Mama pun suruh apply tapi aku pulak yang tak nak. Sebelum ni kalau ain ada atleast dia boleh tolong apa apa yang patut. Bila dah macam ni tak ada rugi apa pun aku tak kerja. Bukan aku duduk rumah berlenggang goyang kaki macam sesetengah orang yang duduk rumah jee bosan. Haha harap terasa. :P nanti dah tak dapat berlagak jadi wanita melayu terakhir duduk rumah memanjang nanti kata rindu kan. Hahahhh poyos ronos.
Tension kekadang tu adatlah bila timing tak mengena.




Esok ain balik. Baru pergi tak sampai 5 hari dah homesick. Aku dulu relax jee..wekk..hahha padahal aku lagi teruk dulu homesicknya. Muahhaha harap dirahsiakan. :}

Esok misi bermain air.
Demam selsema pun nak main air jugak. Terok terokkk..

No comments: