January 10, 2013

Konvokesyen dia dia dia!

Assalamualaikum and hye hye! :D

Ini cerita dah lapuk pun sebenarnya. Dah seminggu lebih membuat janji janji palsu pada diri tapi lain benda yang di-publish nya.

It's about yang den menghilang kejap and after that den update status tulis penat sangat tuuu..
Nak tulis panjang panjang macam essay SPM tapi memikirkan betapa penat dan lelahnya orang yang akan membaca so I'll show you all the pictures of the event first and I'll let u'ollsss guess what's happening here.



Okay, gambar macik ni.


Bilik yang pelik sebab laluan nya yang pelik.


Singapura di seberang.
Room view yang sangat cantek!

















Mula mula tepek muka sendiri berposing tangan sebelah di pinggang-yang-macam-ada-tak-ada tu, sebelah lagi pegang camera di depan cermin kat bilik hotel. Okay. Probability tekaan orang mungkin ini, macik ni pergi bercuti kot.
Seronoknya pergi bercuti dik oii. Drive from Puncak Alam to Batu Pahat, tidur sehari kat kampung and continue our journey to JB the next morning.
Tiba tiba ada pentas konvo neh. Dah konvo ker macik ni?



A p a k a h ?   A p a k a h ?



Sebenarnya konvokesyen sepupu yang baru habis diploma for the second time kat MAHSA.



Pandanglah lihatlah.. sepupu ku yang tomey.


Nenek sangat glamour dengan tudung dan jubah blink blink itu. >.<


Makanya itulah ceritanya yang banyak pada gambar. Tak tahulah kenapa kebelakangan ni macam ketandusan idea untuk menulis ayat merepek bagai. i'ollsss rasa soo sad. mungkin tak cukup treasure lagi kebahagiaan yang ada kat dunia ni. janji tak alpha okay.


dah dah. ni bukan merepek, ini merapek.




No comments: