January 8, 2013

Ellina Idayu Wedding. :D

Assalamualaikum.




Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Beritahulah kepada orang ramai akan nikah ini dengan pukulan gendang dan rebana". (riwayat Ibnu Majjah)





Mula mula dapat tahu that she will get marry soon terasa gembiranya sekali. I even get up early on the day of her wedding. excited hah nak tengok kawan satu sekolah kahwin kannn.
Makin teruja bila diri ini yang tidak begitu rapat dengan pengantin dijemput datang ke majlis. wahh! suka sukaaa! XD


Pagi tu sebenarnya dah sikit hampa sebab peratusan untuk pergi macam sikit sangat je sebab kena drive keluar Puncak Alam hantar sedara. But then Puan Mama yang seolah mengerti lara di hati suruh balik terus lepas dah hantar, lepas tu dia yang akan jemput sedara balik. jyeahhh! kalah gembira menang loteri ni. :P



Sampai rumah terus siap siap then jemput Yasmin dengan Wan Azrai, jumpa Bob dan zuppp! terus pergi kenduri.









Bob with Wan. Muka kenyang bedal nasi minyak. heee~




 



Adore dengan pelamin yang cantik simple tu. >.<
Ellina pun nampak tantek tangatt!



Dapatlah jugak tengok muka budak SMKPA yang dah besar belaka niii.. hehehe







 



Bila ntah aku gelak ni. -.-'



Muka serious Wan macam tak puas hati dengan teh tarik tu. hahaha :D



Yasmin comel kan? >.<



Amy with her younger sis. :)



sedih tak dapat datang pada waktu sanding so semua nak stay sampai dapat tangkap gambar dengan pengantin. malu terasa tapi dah tepek bedak seinci so dapatlah cover sikit rasa malu tu. :P
















Sampai rumah baru teringat langsung tak ada gambar pengantin berdua. makanya tite tuwik tekat peshbuk pengantin. hehehe harap maaf yerr. ;D








Anyway, to  Ellina Idayu yang gorgeous.


Moga bahagia disamping suami tercinta dan semoga bersama kekal sampai ke akhir hayat. 
Aminnn.. :)



No comments: