June 23, 2012

Terlalu Penat Untuk Menerangkan.

Kadang kita terlalu penat untuk menerangkan sesuatu dan hanya mengiyakan segalanya walaupun ia adalah sesuatu perkara yang tidak betul dan walaupun ia boleh menimbulkan kebencian orang lain terhadap kita.

apa lagi yang boleh dilakukan..
saya terlalu malasss!
dan penat untuk melayan.



Assalamualaikum dan selamat pagii yang tersayang dan yang kurang disayangi.
tettt!

seronok macam apee dah ni dapat balik rumah. dapat breakfast french toast.
nama nak hebakk jeh. roti celup telur yang digoreng tu lahh. ahakss.


apa benda yang di bebelkan kat perenggan yang paling atas sekali tu?
bukan apa. ada orang bukan tahu situasi kita. tahu nak langgarrrr je.

yang dia nampak orang yang dia sebelahi.
yang dia dengar apa yang dikata sayangg dia je.
yang dia faham apa yang dia tafsir sendiri je.

tak apalah. beralah je. explanation kita langsung tak bawakk apa apa makna.


dia bukan pikir tujuan aku balik minggu ni sebab apa. dari sebulan yang lepas dah aku plan nak balik this week sebabbb............. though macam tak perlu je sebab.............. tapi dah niat nak buat, tu nak balik je. tapi dah kena langgar neh, buat terfikir dua tiga empat puluh puluh kali.
tak payahlah buat. saya kan ego. muahahaha ;D



the unique sense of identity we call INDIVIDUALITY


orang yang kenal kita sepuluh tahun pun belum tentu tahu apa favorite food kita.
apatah lagi orang yang cuma nampak kita sipi sipi jee.
yang tahu nak menilai dan menyalahkan dan membenci.
baiklah awak.

awak hilang kawan seorang je dan ada berpuluh lagi yang menyokong awak dari belakang. kannn.



terima kasih lah kerana membaca. 
yang terasa minta maaf zahir dan batin.

#nampak bebenor ketidak sabaran untuk beraya. -.-



No comments: