June 11, 2012

Anak Datuk shopping memang cenggini.






Kadang kita bukanlah terlalu baikk untuk tak lepaskan orang untuk merasa apa yang kita rasa walhal perkara yang terbaik sebenarnya tidak membalas kembali perkara yang telah orang buat kat kita
Tapi ntah.





Jahat nyeewr, jahat nyeeewwrrr! 
(sambil pukul pukul orang kat sebelah dengan gewdiks nyee) -.-'





Assalamualaikum.

Penat dah tadi keluar dari pukul 11 pagi sampai 4 petang. 5 jam tu cuma hanya pusing pusing kat SI yang agak daif ni je wehh.

suara genit bersuara. "kecian keciann.." 

dalam kesian tu selalu gakk habis berpuluh hengget kat SI. beg shopping tu mesti nak kiri kanan penoh gak. tapi cuba kalau shopping kat Ipoh. tak de pun shopping macam kaya sangat ala ala anak datoks.


tadi sebab nak pujuk orang lain beli kasut, terpaksa beli beg yang bagakk untuk pergi kelas. padahal tak habes fikir lagi nak beli ke tak. disebabkan memang tengah tak ada beg langsong untuk ke kelas. beli lah jugee.
tapi Day, kasut tu memang lawaa! aku suke tengok kau pakai. ;D



cukup cukup lah tu update. mentang mentang dah tak reti nak termenung apa. mentang mentang dah gossip panas kipas kipas api marak dah habis, terus capai lappy baca setiap status yang ada kat fesbuk then update blogg.
nampak gaya macam hari hari je akan update. hohoho ;P

sila lah bermalas malasan untuk membaca blog ini sebab saya percaya anda pun tiada benda untuk dilakukan. ngehehe ;P



okay lah. nak tidur untuk ready hari pertama kelas esok.
Selamat malam.
tak boleh tidur kita kira biri biri sesama yehh. :)



 p/s: ada gaya macam sakit tekak je esok. :(

No comments: