July 12, 2012

short update.


Assalamualaikum.

Nak kata banyak assignment nak kena buat, still lagi mengamalkan sikap buroks buat kerja last minute.
Nak kata hot setaff ramai sangat melayan orang sampai busy macam datin ada tea party merata rata tak adalah pulak en. Handphone pun bukannya ada credit. dah berminggu tak topup. -.-

alkisahnya sebab broadband dah tak bayar and wifi susah nak dapat. online pun kejap kejap. reply chat kat fesbuk pun sat satt jaaa. maaflah yea.


semalam since kelas petang baru ada so bajet budak art sekejap lah sementara tunggu utube buffer. oihh.. sabar je lah. tak dapat dah nak tengok video video Wong Fu P. bukan lah tak dapat. tapi agak susah dan memerlukan kesabaran yang tinggi melangit. ;P

semalam baru dapat quiz yang buat last week. sedih. kalau tak study dapat cenggitu tak lah sedih pon. kalau study tapi macam tu, rasa nak hentak hentak kaki macam budak kecik.
okay lah. dah pukul berapa ni. tak siap siap untuk kelas pagi ni.

till next post. take care and salam. :)


4 comments:

Tania Mustafa said...

qila kreatif :)

Aqilah Lala said...

eh. mana ada lahh. haha :D
pandai sikit sikit je.
anyway thank you cik fatin yang comel lagi ayu lagi baik hati. <3

Tania Mustafa said...

hamboi dia puji kita bak hang ! :D
most welcome qila yang cantik lagi pemurah ;)

Aqilah Lala said...

wajib lah puji.
benda betoi pulaks. hehe ;D