July 20, 2012

Falling in love with ... :)

This is my first time for publishing on my blog about him. :)


Dah lama kenal dia. Selalu nampak dia tapi tengok macam gitu gitu je sebab tak nampak pun apa apa yang special pun tentang dia. Pakai lah smart macam mana pun, buat lah gaya rambut macam mana pun still rasa dia tu biasa biasa je sebab aku memang susah nak suka dengan orang yang dah famous famous ni. Muka handsome, siapa tak suka kan. Ramailah peminat dia.


So, there is one day aku rasa macam bosan sesangat. 
Tanya room mate if she have something for me to do. 

Macam biasa ternampak dia lagi tapi kali ni nampak muka dia garang je tak ada pun nak senyum langsung. Tak pelik langsung pun lah. Lepas tu dalam dia masam dalam beberapa jam tu, tiba tiba dia tersenyum. 


AH!
Kenapa terasa jantung berdegup kencang, 
tangan seram sejuk,
muka jadi blusher?



Tengok tu.

Charming nyeeeee senyuman diaaaaaa! 
♥.








HAHA :D cukup dongeng dan fantasi tak? tak adalah blusher tu segala. sekadar gurauan semata mata. Saja tambah ajinomoto bagi sedapp.
Tapi bila nampak dia senyum lepas masam tu baru perasan dia tu gilerr charming. Dah tengok cerita dia punya banyak, baru sekarang perasan. Ish, ish, ishh...  Eh. Cerita? :P



The arrogant look turn to be


this charming look! >.<

Mama tak suka betul dengan mamat korea yang muka lembut feminin dan makanya anak sulungnya iaitu saya telah terpengaruh dengan pendirian itu.
Jang Geun Suk is like the other korean artist yang digilai ramai. Feminin looking. Dia tak maskulin. Tapi senyuman dia telah memikat hati saya sehingga saya telah


meletakkan dia dengan senyuman dia pada wallpaper phone.
kelihatan muka eksaited yang tak mampu lagi ditampung
HAHAHA XD
I can't stop talking about him to Yana though dia peminat tegar korea tapi bukan peminat fanatik JGS. I know she tired with my bebelan dan keterujaan. Haha ;D Sorry Liyana Jamil.

Misi hari ini?
Menghabiskan kesemua episode cerita He's Beautiful. Ada JGS. >.<


Semua balik rumah sambut puasa pertama dengan keluarga.
Aku je terkontang kanting kat sini. Haha :)

No comments: