July 19, 2012

HUJAN live in Seri Iskandar.

This is the poster for the mini concert
yang simple lagi menarik hati. >.<



Seperti yang digembar gembur kan kat fesbuk, semalam ada konsert mini band indie Couple dengan Hujan. serious cakap mereka sangat tersangat yang amat amat bestt! 
Sebelum ni terserempak dengan show Hujan, tapi tak ada batak pun. Sekarang terhegeh hegeh siap beli tiket. Sebab ada lah orang tu fanatik gilee dengan band Hujan kan, so kami yang minat biasa biasa ni pun terr kipasnatik jugak lah.



Tiket kami. :D
credit tu Liyana Jamil.

Line paling depan for the Free Seat.
But in the end semua duduk dekat Front Seat
since banyak kosong untuk Front Seat yang mahalll tu.
Boleh nampak en dari gambar di atas.

NohHujan tengah bagi ceramah tentang undang undang
UiTM Seri Iskandar. harharharr :P

Pakai phone camera so gambar pung paham paham lah ketidak keterangannya.




Penganjur have a thought that pembeli tiket untuk konsert mini Hujan ni will be well behave, bila Hujan yang di atas pentas terkinja kinja berlari, melompat lompat, berpusing pusing ala ballerina, turun dari pentas dan membaling gitar pada kawannya. -..-


sangat tidak mungkin untuk itu terjadi.



Nama pun konsert. Tak mungkin lah semua orang nak passive duduk then goyang kepala sikit sikit macam leher terkehel je. Jemput HUJAN pulakk. Silap lahhh tafsiran anda itu.
Tapi for sure ini konsert yang agak terkawal dan paling selesa sebab mana ada orang buat konsert ada kerusi, ada air-cond. ada ke?

Mereka mereka berdegil untuk buat head banging seolah Noh tu nyanyi lagu screamo dan berdiri while kami tidak dibenarkan berdiri dann bukan saja mereka berdiri malahan berdiri di atas kerusi. HAHA mereka yea. tak termasuk saya. :P



By the way, pengacara dia gilee annoying perasan Justin Bieber dengan Najwa Latif. ohmai. muka je iras Najwa, bukan suara yea. Siap nak demo nyanyi segala. Perasan retiss.


Berbelas belas akaks dan abangs yang duduk kat depan depan merakam dengan camera mahal mereka itu tak ada ke yang nak download masuk youtube cepat cerrpatt? -.-







Enough with Hujan band and their mini concert. Lagi sehari je nak masuk bulan Ramadhan. huuu~ 
starting next week, berlwan lawan lah ornag pasang lagu raya dengan lampu raya. Bilik Bakawali 1 228 cool sajerr. kami menumpang mendengar dan mencuci mata.

Since esok most probably semua balik kampung sambut puasa pertama, makanya esok mesti line wifi penoh. sambung esok lah yea. 

Assalamualaikum. :)


No comments: