June 18, 2012

We Act Like A Kid. : Lost World of Tambun.

Assalamualaikum.

Terberhenti sekejap dari tengok running man bila dapat wifi coveraged.
yesshhh! boleh update blog. :D

plan asal memang nak sangat sangat pergi Pangkor. tapi tak ada rezeki.
terbatal hajat nak jalan jalan tepi pantai dengan angin sepoi sepoi pantai meniup kain. hahaha ;DD

so we changed our plan dengan harapan boleh meluahkan segala kegeraman, kekecewaan dan segala stress yang duk bersarang dalam hati.
Tambun menjadi pilihan though dah terbaca banyak comment orang tentang Tambun tapi berserah je lah.


begini alkisah cerita jalan jalan dua hari yang lepas.

janji nak tunggu kereta sewa pukul 8pagi. ceq dah siap siap pukul 7.15 tapi akak lagi dua orang tu tak siap siappp. suka sangat janji pukul 8, pukul 8 lah baru keluar bilik. -.-'


sempat beli eskem dekat Tesco kejap. ;D
tengoklah siapa yang duduk kat tempat driver.
lalalala~ ;P

       

nampak dah cahaya cahaya TAMBUN.










kawasan yang kitaorang concur masa mandi.
HAHA :D

naik benda ni sampai 4 kali.
kenapa 4 kali je? sebab yang last tu rasa macam nak muntah.
cepat cepat carik tempat nak muntah. joking!
carik kerusi je untuk duduk.

                              
say byebye to kuceng 'rock'.
rasa nak bawak balik jee.
memandangkan masa ada banyak lagi so cuci mata dekat JJ terbesar di M'sia.
n ak gak mention en. muohohooo.. ;D

having a lunch dekat Pizza Hut.
nak gak mention en. muahaha


Hari tu memang seronok. gilaa tak seronok. siap concur kolam untuk budak kecik. jadi pembuli jap. muahahahaaa *gelak jahat*

next time ada masa, ada rezeki kitaorang plan untuk second trip kat tempat lain pulaks. kalau ada peluang and poket tebal lah.
for sure ni memang masa yang sangat sangat memorable bagi kitaorang. lepas ni kalau orang tanya boleh poyos ronos sikit en. tak adalah duduk dekat perak tapi tak pernah pergi tambun. haihhh.. memalukan tau!


p/s: masa yang tak mencukupi, broadband tak ada and wifi dapat kejap kejap je so update pun ala kadar je.


No comments: