June 21, 2012

Kishhtina Perri Selalu Kejut Pagi Pagi.

Assalamualaikum.


Everyday punya rutin would be like this.

bila dengar lagu suara Christina Perri je teros capai then off alarm pastuhh tidur balik. sambung mimpi tunggu 20 ke 30 minit baru bangun dari katil. itu pun punyaa lah lamaaaa wehhh duduk atas katil. -.- 
tunggu jee mesej masuk kata kelas batal. hahaha ;D  terok perangai.
kan dah kata, hangat hangat tahi ayam je semangat yang ada last week.

siap mandi wangi wangi, pakai encem encem, solat terus on lappy. line wifi penuh.
wahhhh! senyuman pertama terukir setiap pagi. :}
check facebook, read all the news feed, bukak blogg dengan wordpress. settle.

tunggu pukul 7.50 baru keluar bilik tunggu akaks akaks kitee yang macho kat tangga. tak nak tunggu awal awal. seriously cakap. tak nak tunggu awal. tolonglah faham kenapa. -,-


tengah duduk kat tangga.
Gambar semester 3.
terbukti memang itu kerja den dari dulu.


agak agak nampak sinar sinarr beg putih Day, pastu dengar gelak berdekah dia, Yana, Shida dengan Ainy. dah nak sampai lah tu maksudnya. turun tangga dengan senyuman. acecehh..padahal dalam hati. HAHA joking akakss! ;D



Lalala, Shida, Day, Ainy

Yana with Day-Kan


pergi kelas macam biasa. lecturer tengok kami, kami tengok lecturer. agak agak dah bosan boleh balik bilik. just kidding. ;P

balik kelas siapkan kerja apa apa yang patut lepas tu tak lain tak bukan on lappy.
ada line, facebook lah jawabnya.
tak ada line movie lah yang dihadap.
tak ada mood, game lah penemannya.

bosan en bosan en. lumrah hidup. semua orang cakap benda yang sama. bosan. tapi jarang aku rasa apa yang dibuat berulang ulang tu sesuatu yang membosankan. *tetiba terasa poyo semacam ayat den ni.

dan Alhamdulillah all this while saya tahu dan sedar di sisi saya ni, selalu ada yang meneman. Tuhan Yang Maha Mengetahui, tahu yang terbaik untuk hamba hamba-Nya. :')



terima kasih atas kesudian membaca. Salam. :)



No comments: