September 7, 2011

Multimedia Mini Project. Done! [Updated]

finally Mini project Multimedia siapp! 

kali ni siap dan boleh lah dikatakan berpuas hati dengan hasilnya. ye ke puas hati? eemm... aa... boleh laaaa.... nak dibandingkan dengan sebelum ni dah siap tapi tak berpuas hati pun.

this is only the pictures since i cannot upload Director to the internet.
or else the video will be !&^$.
;)
mesej yang nak disampaikan tentang impian. supposed bendanya macam ni. after i show my video that showing about a kid that talking about her dream yang nak tolong orang yang dia sayang, i will ask to audience, have u achieve ur dream?
contohnya audience aku tu lelaki yang dah berkerjaya tinggi. then that man will flash back about his dream when he was a kid. he want to take his parents to Makkah. then he will ask himself, have he done that? or dia biarkan parents dia terkapai. something like that la.

tapiii bila lecturer tengok proposal aku yang tak berapa nak perfect tu then tiba-tiba she want me to put a message yang berbunyi begini,

semua orang yang mempunyai impian akan mengimpikan untuk berjaya.


heh? serious macam lari jalan cerita je. tapi lecturer yang bagi markah so marilah kita ekot saja kehendak dia. =.='

lepas click butterfly tadi keluar yang ni.
see the pink light tu?
it supposed to be like fireflies berkelip kelip.
ouh lupe nak bagitahu. saya sihat jee. >.<

aaa...ada tanya ke kan? HAHA tak banyak boleh type harini dan tak banyak yang boleh di post kebelakangan ni sebab terlalu banyak kerja yang perlu disiapkan. macam hafal hafazan haritu. dah berbulan disuruh hafal 5 doa dengan maksodnye sekali hah. hari tu ada kelas CTU nak kena hafaz depan ustaz, haritu jugaklah baru nak hafal. selamat lepas.  aishh..await terok benor hang ni Aqilah?
udahlah tu. bebel. bilanya nak siap keje macam ni.

nampak budak comel tu?
there is where i put the video.
yeah. my little sister staring this video.
bunga kat tepi tu pula will be like daun yg gugur.
toche for reading my entry. okbai. :)


updated.
since i will submit my project today 8Sept2011 insyallah. so here i will show the video that i have made and i will submit.

6 comments:

Eien Mohmad said...

muka adik you dgn you same <3

Aqilah Lala said...

err..sama ke? hehe.. :)

Ariff Mokhtar said...

i wish i blh click2 bnda alah tu :D

Aqilah Lala said...

Insyallah kalau jumpa i bago u click puas2. hehe.. ta best pon apa yang i buat tu.

Ain Nadhirah said...

Qila kucing baru kita bernama Shiro! <3<3<3

Aqilah Lala said...

ni ta sabar nak balek ni nak jumpe shiro obes! >.<