September 25, 2011

Majlis Merisik Farah 'Izzati & Hafiezal.


eh ehhh..hehe.. bila mula mula dapat tahu one of my friends have been purposed by his boyfriend. terasa bagai nak tersenyum sampai ke telinga. :)  eh. tak nak lah senyum sampai ke telinga. nak senyum macam domo nampak gigi tersusun. :D

Farah 'Izzati Binti Hasan Sharif
ada ciri ibu mithali ni tau.
belum lagi di tanda nih.

barang hantaran pihak perempuan.
satu daripada barang hantaran pihak lelaki.
proses merisik sedang berjalan.  >.<
Alhamdulillah..
kata sepakat sudah dicapai.
anda melepas. dia sudaa di tanda.
hehehe...
okey. tak sabar nak makan nasi minyak. XD

macam yang korang jamu mata korang dengan gambar kat atas, yea majlis berjalan dengan lancar and this is my first time ever tengok dengan mata kepala sendiri adat merisik ni. never wondering one of friends will be through this process dalam masa terdekat ni. don't you ever dare to ask me,

"anda pula bagaimana?"  *sambil angkat angkat kening

tolonglah tanya kepada yang dah ada calon bertahun tahun dalam hati tapi tak reti reti nak meminang lagi. ada siapa siapa yang terasa? hehe..maaf maaf.

anyway harap harap bolee pergi untuk proses proses yang akan datang. bertunang dan kahwin. wahhh..nak nasi minyak dengan air sirap. bunyik kompang pang pang pung. best best. >.<

masa minta izin mama nak pergi tu free free kena perli. sedih tauu..

"eh, nak pergi kenduri kawan tu pandai pulee nak bagi tahu. ke dah teringin sangat nak jugak?"

oh no nooo. terluka hati dek di calar dengan kata kata itu. HAHA! serious terasa. ni semua gara gara cerita dulu tuu.  -,-

teringin gilee nak tangkap gambar gambar yang macam dulu tuu..
click to see the pictures. :)




p/s: gambar gambar yang lain untuk entry yang lain kali. 
sangat tak cukupp masa untuk upload semua.
harap bersabar. :)

No comments: