September 4, 2011

Membetulkan salah faham.

oh yeahhh ! currently at my college now. keseorangan tidak berteman macam nak balik cuti raya haritu. haih.. sedihnya di hati. -,-

anyway simpan dalam poket kesedihan itu. ni nak habaq mai ni satu benda yang menjadi salah faham pada orang ramai. kenapa tiba tiba je di ungkit? sebab some of my friends asking about this to me and they totally misunderstanding about it.

gini ceritanye joyah,

a few months ago i have post a few entry yang menunjukkan aku sedang marah pada seseorang. since i was just break up with M.I.B.O. then ramai yang assume entry entry itu untuk ex boiprenn saya tuhh. anda salah and im totally sorry about that. kalau orang luar baca pun rasa macam tu, mesti my ex boiprennnnn tu pon begituh. oleh itu harap maaf yea di atas segala tersalah faham ini.

then untuk siapakah entry Bila aku jadi teruk itu?


.....


...


..


.


saja buat dot banyak banyak menunggu korang baca balik entry tu. hehe...

teruk gila kan apa yang aku tulis tu. but that is what i want to write to that person sebab penyepian yang dia nak tu buat aku nak cekik cekik dia. tapi sabar itu memang diperlukan yeaa untuk teruskan hidup. dan orang kata, kata kata itu lebih tajam dari pisau.

then siapakah orang itu? jeng jeng jenggg... biarlah hanya aku dan dia yang lebihhh tahu. tahu Anonymous pun tahu jugak tapi biaq pi lah dia. he supposed understand about my situation more than anyone tapi sebaliknya pula.

sampai situ sajalah. nak korek balik kesedihan sebab keseorangan dalam bilik tadi and sambung buat mini project. anda anda pula, silalah merajinkan diri pergi rumah member member. bila lagi masanya nak jumpa kawan kan.

terima kasih kerana membaca sehingga di noktah yang terakhir.  :)

No comments: