September 23, 2011

Enak kemudian menggelikan.

menu semalam., sangadd awesome okeyy. ais jagung special. sebab tak menyabar dengan godaan ais tu teros rembat.

credit to Flickr.
lepas tu takkan ais jagung semata-mata je kan. order la pule nasi goreng daging merah.

credit to Emirol Ezany.
nasi tu sampai jee terus makan. kelaparan dari pagi tak makan. pukul 5 tu baru nak makan. sedapp! semangad je kan. tapi sebab tak berapa nak sihat pastuh makan ais jagung pulee, first time tak dapat habiskan makanan. sedih tengok nasi tu tak dihabiskan. dahlah berbayar. free pon lagi makan sampai licin. ni berbayar lak en.

still ingat lagi nenek cakap, menangis nasi tu kalau kita tak habiskan dia. so tiap kali makan aku pun mesti makan sampai habis except for yesterday sebab betul betul tak mampu habiskan.

perot dah penuh tapi tak tahu kenapa tak senang hati.

okey okey, ready untuk cerita yang agak menggelikan

lepas bayar tu pergi toilet kejap sebab perut rasa tak sedap. dan makanan yang berharga tujuh hengget lima puloh sen tu teruss keluar balikk. i mean muntah. penad je tau mengunyah dan menelan dan menikmati dengan seenaknye. keluar balikk? =.='

bukan salah makanan tu pun sebab malam semalam tu pun the same thing happened. aku makan benda yang sama roommates aku makan. dia okey jee. aku yang bermasalah.
bila muntah mesti badan mula weak gile then demam. tak faham betol. so sekarang teros takut nak makan. :(

4 comments:

Ain Nadhirah said...

Qila sakit apa?Demam?Kalo demam..makan ubat cepat-cepat!
:)

Emirol Ezany said...

i saw my pic there lol :). i just saw ur cmmnt yesterday. u bgtau i yg u pun dduk area shah alam n stdy kat S.I. kebetulan huh, kos apa?

Aqilah Lala said...

ye la saynagg. demam dah baek dah. :)

Aqilah Lala said...

i amek computer science. dekat sangat dgn fakulti lama u. haha ;)