August 14, 2011

Special entry for Anonymous.

well actually i don't have mood to blogging this lately tapii.. hah ada tapi tuu. somebody post some comments on my blog and that person gave my passion back to update my blog. terima kasih sangad wahai anonymous.

let me just make short the name of ANONYMOUS tu kepada A je lah yea.


the first comment that A post on my blog tu nampak sangat sangat yang dia tak tahu kepada siapa aku tujukan entry tu. my first thought, A is the person who i was mentioned kat entry tu. bila aku baca, agak berlagak dia comment blog aku macam dia betul dan baek sangat. kesimpulannya di sini aku cuba nak katakan dia tak betul. adalah betul sikitt je actually dan dia jahad. i have my own reason. selain susah nak cari orang baik zaman sekarang.

rupa rupanya my first thought tu is totally wrong. A post another comment on my oldest entry after dia knowing that i have mentioned pasal dia kat fesbuk.

wahh! ada anonymous yang skodeng blog aku, comment then tak nak taruk nama dia sendiri. takot lew tuuu.

the second comment of A on my blog tu menampakkan dia terasa dengan apa yang aku update kat facebook tu. siap bagitahu aku dia orang yang sentiasa ada disekeliling aku dan juga kawan aku kat facebook. bajet macam aku nak cari dialah tu siap bagitahu macam tu. then A said, semua pasal aku dia tahu. dia comment, "he tell me all". what thaa.. aku tak tahu apa motif dia. ada aku tanya pasal dia la pula. umur berapa? duduk mana? cita cita apa? 'he' tu siapa? balak kau eh A? pervert.

as you said anonymous, karma itu milik Allah SWT. you didn't really know who am I even 'he' pon. yang kenal diri setiap manusia tu cuma Maha Pencipta.

aku assume niat asal kau nak menegor aku. kalau..kalaulah kan, niat asal kau cuma nak menegor, nampaknya kau patut tegor diri kau dulu. sebab sekarang niat kau kelihatan sudah terpesong. again aku ingatkan, kalau yeaa.

entry ni dikhaskan untuk anda, Anonymous. macam budak budak nak kecoh? yeah, i know. my mind didnt really grow up as it should be.

No comments: