August 7, 2011

Did you totally forget about me?

Just want to know if you still remember this or you already foget about it.


Him:
hihi. your welcome dear. ^^
hey. i dont mind if u get mad at me. i think i can still get over it. just dont dont get mad at me for too long ok. i dont want to lose you. =(
I love u so much sayang. i’ll be always there for u no matter what happen till the day that apart us both.
Although i know im kinda boring sometimes right, but im trying my best to make u laugh and smile everyday so that u wont get bored with me.
I wont get tired of telling u to eat here and that because i cared so much bout you. Just dont get annoyed with me . XP
Love u and i really mean all the thing i said my beloved sayang. xoxo


orang kata..bukan orang sahaja. aku pun pernah kata benda yang sama. perkara yang lepas itu sudahlah. live your life. tapi aku pernah juga cakap, walaupun menuju ke depan, menoleh lah sedikit ke belakang. aku tak ada apa dah pun dengan dia. tapi agak lah weh yang seorang ni. sombong betol nak menoleh. ada simen kot kat leher. maybe dia kata dia ada berbilion lagi kawan baru. dia tak hairan.

yeah. I know I always make people feel annoyed with me.

aisehh Qilaaaa... when the hell are you going to stop feeling like this?!

4 comments:

Eien Mohmad said...

haha -,- sombongg? alaaa, tarik jeahh balik kawan dengan deaa, kann nak raya dahh! heee

Aqilah Lala said...

dia yang dah tak mahu dah.
tak kan nak paksa kan.

he text me and saying he dont want me to contact him dah. dia text jeee tuu..
kecot lah tu nak call or face to face.

Eien Mohmad said...

fuyooo -,- neh bahaya nehh! takpee, kita gosip2 nanti taw (:

Aqilah Lala said...

okey okeyy. kita gosip hangit nanti. haha XD