August 12, 2011

Animasi Part 2.

semalamkan dah post ala ala behind the scene animation aku tu. cewahh.. XD
so, hari ni apa lagi en. masa untuk post video animasi aku yang tak berapa nak cantik tu pulee. actually aku bukanlah submit assignment aku kat lecturer bolat bolat macam ni. supposed to have a button untuk replay, exit dengan home yang aku buat sendiri. tapi since aku buat tu dekat Director, so i can't post it on blog sebab tak ada format for director dekat internet untuk di post dalam blog. or maybe aku yang malas nak survey. maybelah kann.. and andd..aku edit sikit background music.

 Attention: If you wish to play this video, please scroll down first and pause my blogg mp3. ;)





simple gila kan. lukisan pun macam budak kecik je kan. =.=' simple macam ni pun, bagai nak patah pinggang sebab kena berdiri statik bila nak tangkap gambar gambar tuu.

sebelum submit tu, hati dah meronta ronta macam nak buat balik. tapi kemalasan melanda diri.

suda suda la tuh. meh kita cakap pasal juadah favorite untuk buka puasa. jeng jeng jenggg.. food food!
favorite ku yang paling favorite
  • Caramel
  • Agar agar sirap sejuk. tak sejuk, tak sedapp!
  • Roti John
  • Bubur Kosong + Kicap + Otak Otak
  • Popia Mama. :)
  • Air Sejuk. wajib!
lagi setengah jam je lagii. perut dah maenkan kompang dengan lagu raya daa. sabar Aqilah Lala. saberr..


6 comments:

Eien Mohmad said...

mmg beshhh glew!

Aqilah Lala said...

ta de gile mana laa.. =.='

Bubbleqa said...

i know the song! bo iqram, hehe :D

Aqilah Lala said...

tepat sekali! sila ambil hadiah di kaunter 2. XP

Nurafin Ariffin said...

comel amat........ saya nak jadi anak perempuan itu bole?

Aqilah Lala said...

bole je sayangg. :)