August 20, 2011

Dua Puluh Ramadhan. [E-Greeting Raya]

Bangun pagi tadi lepas mandi terus basuh kain. tak tahu semangat apa yang mendatang sebab kebelakangan ni selalu dan rajin betul nak basuh kain. sebab nak balik rumah dah kot. :) happy happy!  lalala...

sambil basuh baju terfikir pulak pasal mini project Multimedia yang tak edit edit lagi tu dengan mini project Java. proposal dah hantar. so tinggal nak submit project dua dua tu lepas raya.

Multimedia mini project. 97 videos to be edit. o.O
dah habis basuh baju konon ingat nak buatlah sikit project tu. kononlah. tapi haramm. tak jenguk pon. but at least hati dah terniat nak buatkan. ;P  then, teros tengok movie yang dah lama gilee ditangguhkan. Tolong, Awek Aku Pontianak.


haha! :D kalau dah nama pun cerita potianak, faham je lah jalan ceritanya mesti mengarut sikit. but still best and kelakar. paling ingat dialog cerita tuu,

"aku kann bestfriend kau."

hahaha! sumpaa kelakar! hahaha! :D okey. melampau sangat. sebab tak adalah kelakar gilee. cuma kelakar sahaja. buang gilee tu.  =.='

the end je cerita tu sambung pulak cerita siam, Ghost Game. habis tu ingat nak tidur kejap. dalam pukul 5lebih tidur. terlupa nak pesan kat roomates nak pergi bazaar sama sama. sekali terlajak pulak tidur sampai pukul 7petang. nak tak nak pergilah bazaar tu sorang sorang.

kat bazaar. tak tahulah muka aku ni obvious sangat baru bangun tidur ke hapee. macam menjadi tumpuan pulak bila jalan sorang kat bazaar tadi. kasi wa malu jee. selamat tengah jalan sorang tu terserempak dengan member. :D  tak adalah terasa dungu sangat kat bazaar tu. -____-'

sampai bilik cepat cepat tengok cermin.

muka?
 okey. 
rambut? 
tak pun serabai.
baju? 
pun okey. 
serba hitam lagi tuu. 

apa yang tak kena? kenapa? kenapaa?   O.O

since lagi berapa hari je nak raya dan aku takut line bertambah lembap dan lembapp. seperti yang dijanjikan dulu..itu pun kalau korang ingatlah. tentang assignment e-greeting aku. tadaa! ini dia. :)

pause my blogg mp3 first untuk menjana kepuasan dalam menontonnya. :) 

convert Director jadi mvi. inilah hasilnya. visual terpotong separuh. sedeyy. :(

itu sahaja untuk Ramadhan yang ke duapuluh ini. :)

No comments: