August 6, 2011

AmanWan. :)

tadi tadii!

:D

sebab semalam seharian tak online, hari ni online kejapp.

XD

lepas tuu..

lepas tuuuu...

:D

tengok blog and blogwalking.

kemudiann..

:D

ada blogger duk becerita pasal seorang vlogger ni. AmanWan popular sebab buat iklan Gangster???

:O huh?

best sangat ke sampai popular sangat tu???

lepastu, bila tengok video video vlogger ni....

Iklan Gangster (Teaser)
Iklan Gangster
Nivea For Men (parody)
Definisi "KACAK" pada Budak Darjah5
Tips Temuduga

NOT BAD la CHOI!  :DD

menceriakan hati yang ditinggalkan keseorangan oleh roomates sekalian dalam bilik nii. hehe :) tambah lagi seorang vlogger untuk di follow.

Aman Wan! 
saya subscribe awak. :D  

dan dannn.. muka awak macam Aaron Aziz versi tembam laa! XD




okey. cukup cukup la excited tu Aqilah Lala. =.=' sila tutup blog, tutup facebook, tutup youtube, move your cursor to start, press it. see the shut down button? also press the button and close your lappy. keep it at your gerobok baju kemas kemas. okey?



aaa...kalau tak payah buat semua tu boleh tak?

TAK BOLEH!

nanti bila assignment animation mahu siap?  =.='

6 comments:

Ariff Mokhtar said...

i baru tgk iKLan Gangster tu semalam :D

Aqilah Lala said...

boleh tahankann. :)

so...

bila pula turn u nak buat macam tu? XD

Ariff Mokhtar said...

Haha , err errr , tunggu i hensem sikit lah . hahaha :P

Aqilah Lala said...

ensem sikit?
kira da ensem laa tu.
ta perlu laa..nanti meletop lebih lebih, u lupa i pulak. haha :D

Ariff Mokhtar said...

Hehehe , takpe takpe . nnt kot kot terdetik jugak nak buat mcm tu , i pggl you blakon skali :D

Aqilah Lala said...

okey set!

beriya-iyaa.. =.='

haha! :D buat tau. i tunggu...