August 12, 2011

Animasi Part 1.

nasib agak baik sebab sikap yang sebelum ni suka buat benda tak berfaedah seperti meluangkan masa buat video video yang mengarut memberi kelebihan yang melebih pada diri bila kena buat assignment animation. suke suke! >.<

berbaloinye rasa bila terpaksa tidur pukul 2 pagi tadii! ;D *masih lagi teruja

gilee tak teruja kau. markah best kot dapat. huuu...
okey suda. tak nak dah teruja dah. >.<




rasa macam nak buat lagii laaa! *ini bukan teruja. ini tipu.

serious buruk sebenaq benaqnya. ada lagi yang buat animation lebih awesome, smart, comel and baguss dari aku. aku punye tu adik aku yang kecik tu pun boleh buatt yang aku buat ni.
but maybe i send it on time. tu dapat markah macam tu. terima kasih lecturer. :)

masuk puasa ke-12 sudaa. wahhh! cepatnyee dah nak final exam! *heh? selalu orang kata nak dekat raye.
kejap betul semester kali ni. tak sempat lagi bernafas dengan bebas untuk sem ni dah nak tercekik balik kena mengadap exam lepas raya nanti.

4 comments:

Eien Mohmad said...

kreatiffffnyaa dearr! sukaaaa kodd benda2 mcm nehh tp i tak reti, tak berseni kannn );' sopsop!

nanti bulee buatkan video untuk Eien kannn? (:

Aqilah Lala said...

mane ada kreatif pun la. hehe..

bole bole.i would like to do it for you. ;)

Bubbleqa said...

comel! :D

Aqilah Lala said...

masa tu je la comel. bila jadi video da ta bape comel daa.. XP