February 25, 2012

They keep playing in my mind.

Fuhh, fuuhhhh!
tiup 'process' yang keep playing in my 'memory'. it was like 'multiprogrammed batch system' that has several 'program' in one time. panas dah 'cpu' ni.

okay, okay. yang tak tahu mesti tak faham. yang tahu mesti bertambah tak pahamm. HAHA
it's OS subject. hentam je. mari saya translate dalam bahasa biasa.

so many things that playing in my mind this last few days.
macam macam lah difikirkannya.
bila have a thought yang bukan bukan, mulalah mimpi pelik pelik. ommaaiii..

mimpi kena kejar dengan kerabat Chucky. =.='
scary okay. truth story. tak de nipu nipu.



kalaulah gambar dekat ic macam ni.  -.-'


but what I'm thinking semalam semalam dan sekarang langsong tak ada terselit walau sikittt pun orang yang teringin sangat saya lupakan tu. oh yeihh! berjaya!  :')

I've told you right?
walau mungkin mengambil masa bertahun tahun mungkin, but you will forget them finally.
itu pun kalau itu yang kita mahu. kalau sikit sikit dukk teringat memang tak jadilah.
Insyallah.. trust to Allah. Everything will be fine.
Tiada yang perlu kita lebihi melebihi kepercayaan pada yang Esa. :)

ada gaya macam penceramah bukan? >.<


I'm trying not to be too happy. kalau terlalu gembira di hati, nanti tiba tiba lain pula jadi. -.-'
eh, macam pantun lah. harharr.. ;D


anyway, my first paper will be start in thirteen march. how I'm feeling? dua paper dalam satu hari.


gabra + gubra + gelabah



semuanya ada. perfect in one set. seriauuww ceq. *seriau means seram.
itulah kelebihannya punyai kawan dari utara selatan timur dan barat.  :)


apa apa pun, do the best okay kawan kawan saya yang utara selatan timur dan barat itu.
tidak lupa juga peringatan pada saya sendiri.
Goodnight dan Assalamualaikum. :)