February 7, 2012

Aktif Menaip. Dulu.

Assalamualaikum.

Baru je lepas edit dan save as a draft entry entry yang lama.

bila dah edit edit tu, terr..baca entry yang lama. membangkitkan memory di kala zaman batu.



most of my old entry is about my feelings.

aku nampak perubahan sikap pada kawan aku, aku pun create one entry about perubahan.
aku tak suka cara ex boyfriend aku, then I wrote something about it without mentioned it have related with my relationship. mengharap boyfriend pada masa itu mengerti.
I have some feeling to this guy then adalah ayat jiwangs tak berapa nak karat.


obviously bila tengah gembira mesti entry semuanya positif belaka.
bila tengah bengang semua ayat terkeluar.
bila kecewa entry macam nak banjir dengan air mata.
bila bengang plus kucewa pula, teros set as private blog ni.



blog ni when it is not about my journal, it must be about my feelings. secara am nya, this blogg memang totally about me. kalau tak, tak adalah aku aktif menaip dulu bukan?



tapi sekarang sangatlah jarang dah untuk update.

sebab dah tua bangka ni kot.
or sengaja je buat buat sibok.
entah.

6 comments:

Ariff Mokhtar said...

haha *thumbs up*

Aqilah Lala said...

there are someone semakin galak ber-blogging. *harap terasa. XD

its just a short update.
thanks bai da weii. :)

Ariff Mokhtar said...

Haha , mana ada lahhh . ada masa sikitt update laa :D

bai da wei ? amboi haha :)

Aqilah Lala said...

sahaja mengahadahe *ngada*. ;P

Ariff Mokhtar said...

dah rupa apa mengeja tu ? hahaha :D

Aqilah Lala said...

buats buats pahams jess.. C: