February 11, 2012

Not refined enough.

Assalamualaikum.


I wrote what I feels and sometimes I forgot that I should be more refined. you know what I'm trying to said here kannn? harap harap faham sebab I didn't really mean to hurt anyone.
exception to some post yang memang disengajakan post untuk membuat this certain people feels butt-hurt. itu lain cerita.



I'm trying to put some hope that with doing this I can breath more free and feel more release and kadang it is just for sharing my experienced yang dah lepas lepass. cerita ikot mulut not everyone will have this keikhlasan di hati untuk mendengar. apatah lagi mulut saya yang sukar untuk berhenti bercerita kadang kadang then suddenly pendengar buat muka bosann. teros aku stop.

kalau menulis siapa yang mahu baca, baca lah kannn. tak suka tinggalkan je. hehe did I said something wrong here? okay. tiba tiba terasa ini boleh membangkitkan amarah orang. sorry sorry.



maybe I put my hope on a wrong place. Different people have a different perception and thinking and different way to read and different way to understand something.



terjumpa mereka yang comel ni so selit sikit. ;P



anywayyy, sorry and sorry if any one of you who reading this punyai terasa di hati.
tak puas hati cakap dengan gua bro. gua tarak hal punyaa.
ewahh. :D I'm joking here again.




after reading this, please don't have a thought that I will stop post anything that have related with my past.

kadang untuk melupakan adalah dengan bosan dengannya. menulis tentangnya lama lama mesti bosan and finally tak ada kuasa dah nak mengimbas benda yang sama. maybe.





“Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.”





I will be more refine after this Insyallah.
thats all and salam. :)

2 comments:

Wany said...

Do u mind if saya creditkan post ney at blog saya ? :)

Aqilah Lala said...

Sorry baru nak reply.
boleh boleh.
i dont mind. :)