February 4, 2012

Breakfast Pagi Ini.

sampai jee rumah terus tarik adik yang laki pergi shopping kat econsave.
bunyi macam tak puas je shopping kat tesco sri iskandar tu je kan? -.-'

ehemss. sebenarnya excited sesangat nak buat eksperimen dekat makanan. beli barang malam semalam, malam semalam jugak buat. nampak tak betapa tinggi tahap excited nya tuh. lepas tu buat untuk makan breakfast pagi tadi. wuuhhh....sangat menyelerakann.


nak lihat? nak lihat?





it's home made cheesy wedges!

kentang pun sendiri kupas sendiri punya bahan wokeyy. tak main lah beli then goreng. tak original tahu. ;P
spend some money to make this food. berbaloi bila rasanya pun not bad. :) lepas tu balik dari hospital tahu tahu dah habis licin. -.-' never mind. janji depa suke.  :)  *depa referring to my family.*


ouh. cheese tu tak berwarna cheese yang sepatutnya sebab terdapat bahan yang tak boleh di letakkan sebab adik yang sorang nih allergic dengan bahan tu.  




tu diaaa! saja taruk gambar lagi. HAHA ;D

okey. nak pack barang nak pergi balik kampong. :)


yang sedang cuti, cuti tu cuti juga. jangan lupa buat assignment. harharharr...
thanks to read this dan Assalamualaikum. :)

2 comments:

Ariff Mokhtar said...

haha bila laa boleh rasa . hehe :)

Aqilah Lala said...

one fine day Insyallah. :)