April 29, 2011

today, starving and craving tako oko!

Morning sedawrihh dan sedawrahh ! *perosak bahasa betoi

Awal betul aku bangun pagi neyy. huhuee.. well, kena la bangun awal since I already promised to my roomates that we will go to our college office to fill up clearance form this morning, satisfy our stomach with some breakfast kat uptown together gether sebab malam semalam we're starving macam gile, then maybe have a minute date with mah sayang. sedang ku menikmati pagi yang cerah, menunggu roomates yang sendiri ngaku susa bangun pagi tu aku pun buka lappy baby ku ini then suddenly, sedih nya ouh sedih...

HUJAN la LEBAT!


macam ner na balek kalu ta isi form, perot ku pun suda lapaaq! hwaaa...  :'(

but still i feel syukur Alhamdulillah.. sebab hujan itu merupakan rahmat. behari hari, beminggu dan berbulan budak budak kena tempuh panas terik lepas je matahari memunculkan dirinya. harini cuaca menyejukkan kami pula..

Takoyaki
talking about starving, i'm craving for takoyaki and okonomiyaki right now. im soo craving for it till i can finish all of it by myself. lalala...  ;)






Takoyaki is one of my favourite food. There are shrimp, squid, crab and sausage flavour. It's a japanese food and you can buy it at Dani Dana Takoyaki.


Okonomiyaki
I'll choose this than pizza. :)
I always mentioned about takoyaki and I never mentioned this okonomiyaki. so, listen here..

Okonomiyaki looks like a pizza but it's totally not. it so delicious and creamy i can say. u can eat it with another one or two people. but for me, i can finish it byself. itu pun kalau seharian ta makan la. kalu ta, ta larat edenn..

if you never taste it before and you love to try a new thing, i prefer you this food. the food is waalaahhh!

No comments: