April 5, 2011

Project coding.

1.09 am
it almost 1 am when i start typing this post. I just finished edit the power point, slideshow for my structured programming assignment in partner presentation. amboihh.. panjang kauu. hahaha.. :D sahaja je.. slide show tu partner aku buad, tapi aku betulkan la apa yang patut.

i'm using my roomate lappy to updating my blog now. so, i cant type too long like i used do this before. =(

wondering where the heck my lappy? ouh. sangad sedih untuk tuan hamba keutarakan. so, hamba don't want to story mory about it now. laen kali lah after i get my lappy back.

11.00 am
okey, i continue writing my post using the computer kat lab yang telah disediakan oleh fakulti untuk memudahkan pelajar-pelajar membuat kerja coding mereka. bukan meng-update blog. =.='

my final report still tak siap. ouh, lupe na tambah. i believe my final report is still not finish yet. since i already doing the coding from the  # include until the last function. budak cs je paham. haha... so i leave the final report to do by her. and sekarang she's not very unwell and seiring dengan itu ada BERITA BAIK aku baru calling orang yang betulkan lappy aku and lappy aku dah siap. mesti selekeh je kerja dia. risau aku. tengok la nanti. melayang lagi duet. mama siap anta email pesan suroh jimatkan duet. haihh.. bejalan sorang sorang la aku nampaknya pegi amek lappy. pastu kena ngorat dengan pak guard. haha! lepas amek lappy, study algebra then amek quiz malam nie lepas tu bertungkus lumus siapkan project. yup. chayok ! chayok ! you can do it Aqilah Lala !

final da dekat! dan emosi makin tak menentu. kejap sedih, kejap okeyy, kejap key-oo. musuh manusia makin galak berbisik ke telinga untuk tidak study dan melengahkan perkara perkara yang perlu di lakukan. berdoa kepada Dia ditenangkan dan ditabahkan hati dan dilapangkan fikiran. aminn..

6 comments:

Muhammad Ikram said...

pak guard mane tu yang sangat berani mengacau hunny bunny saye ?

Aqilah Lala said...

ta de laa. pak guard tu ta kaco pun. hehe.. :)

Muhammad Ikram said...

so , mencari publi siti f or what ?

Aqilah Lala said...

whattt....???
perlu ke mentioned that siti f kat sini? =.='

Muhammad Ikram said...

siti fufu la , ngee .

Aqilah Lala said...

okey. fine. ;P