April 13, 2011

diduga sekali lagi.

to those who read my last post. i'm sorry for making korang rase suspen. :)

okey. back to my current mood. sedih sangad. ta payah cakap lah sedih macam mana since berlakunya kejadian yang teramad tidak dapat diduga. while writing this actually im not feeling well. dengan badan rasa penad gile sebab kena 'torture' dengan coach baru. dah habes jogging 1 U and doing some exercise for 2 hours. habes pukul 7ptg, tapi aku baru minum air pukul 10mlm tadi. itupun baru teringad nak minum. *3 jam pon kau nak kecoh Aqilah Lala.

habes kelas koko petang tadi aku start rasa excited nak amek paper calculus malam nie. then aku seluk beg aku nak amek phone, dalam hati nak call buah hati. tapiii... phone tak ada. hilang. to make it more worst, it's not my phone. since my W508 tengah gilee. rosak dalam erti kata laen. so i borrowed my roomate phone because there many thing that i have to settle. i need to call people to settle my work. and this Friday insyallah i will go home so i need phone to contact with mama. tapi macam nie pula jadinya. kiranya aku amek paper calculus tadi dengan kepala rasa serabot. aku rasa aku dapat 0 lah. aku tak tahu apa yang aku jawab tadi. kepala duk pikir macam mana aku nak bagitahu roomate aku tu and pikir macam mana nak ganti balek phone kawan aku tu. kerja la kot. ouh. lupa nak bagitau. bukan aku cuai okeyy. phone tuh kena curik and my other friends ada yang hilang duet.

kenapa lah berlaku time aku nak final nehh. haihh.. okey qila. cool down okey. kenapa aku diduga begini? anggap je lah dugaan dan adanya hikmah disebaliknya.

pelik. perut sakit. sebab lapar ? baru lepas makan. but still sakit ? *macam macam penyakit betol macik neyy.

8 comments:

Muhammad Ikram said...

then aku seluk beg aku nak amek phone, dalam hati nak call buah hati.
ske , sabar jela sayang , setiap kejadian ade hikmahnyer , b ade support sayang :)

Aqilah Lala said...

support macam mane tu?

Muhammad Ikram said...

cam mane mane pun .

Aqilah Lala said...

jawapan standard. hihiee..
thank you dear! <3 :)

Muhammad Ikram said...

want some special ? takleh bgtau kat public 6t da tak special an :)

Aqilah Lala said...

special? apa lagi la sayangg nie..

Muhammad Ikram said...

haha , da tanak da suprise rupenyer .

Aqilah Lala said...

sape ta nak. bernaseb baek ta ade saket jantung.