November 13, 2012

DATING with my DEAR. :)

Ini olang tolak campur darab tambah langsung tak dapat jumpa entah berapa bulan entah. Nak contact borak gossip pun payah. Kita exam dia cuti, kita cuti dia exam. Kita free dia study, kita study dia free. Lastly without any planning yang terlalu awal takut tak menjadi buat kali yang berpuluh kali finally we got our chance to meet and have a date! >.<






Orangnya tampan lagi gagah. Ewahh ewahhh.. Pandai pandai buh tampan dengan gagah. Perbetulkan ayat takut disalah erti.



Orangnya disenangi dan comel sekali!
Dialah Yasmin Mohamed Razali siapa lagi. :)



My intan, my payung.
My permata, my berlian. 


Berbekalkan lesen P yang masih jauh untuk tamat and since we're 'anak mak' makanya kitaorang di haramkan drive melebihi Shah Alam for our safety. Mula mula memang nak benor pergi tempat yang selalu kitaorang pergi tapi sebab tempatnya dah melebihi kawasan yang dihalalkan so Setia City Mall menjadi pilihan hati untuk cuci mata dan bersuka hati. :)



The first thing that we do apa lagi kalau bukan cucok duit yang makin mengering. Sebab hati dah niat sangat sangat nak keluar dengan buah hati pekarang jantung kawan yang sangat disayangi ni so memang dah prepare duit awal awallll dah dalam bank. Kemain lagi hahh semangatnya nak berjalan dengan kawan. :P Hehee..







Hantu cerita memang aku lah orangnya. Kalau keluar, tengok movie salah satu benda yang mesti nak kena buat. Tadi tengok Silent Hill dan komen untuk cerita tu, the movie was da bomb. :D Tapi kalau cermin mata 3D aku tak kabur mesti cerita tu lagi kebaboom boommm! Dah lah cerita ngeri ngeri ni memang favorite eden. Dapat pulak cermin mata macam tu. Buat kacau konsentrasi jerr.









Walaupun besar besar SCM tu still kitaorang macam tak tahu nak ke mana dan banyak keluar masuk kedai lepas tu komen macam macam dekat baju yang dipegang seolah macam nak beli jee, we do have a great time. Dapat borak macam macam. Sowronok! >.<









Lagi meriah kalau lagi ramai tapi sebab masing masing ada benda nak kena buat sebab tu kitaorang decide nak pergi berdua je. Yasmin sacrifice one of the day that she supposed to study sebab dia cuti bukan cuti untuk hooray hooray tapi sebab study week dan saya amat berterima kasih untuk itu. :')












Lepas ni kalau dapat peluang lagi kita bertukar tukar cerita lagi yeah awak. :D



2 comments:

Eien Mohmad said...

bebyyyy, im back ;)

Aqilah Lala said...

Eien comeyyy! Miss you a lot! XD