November 26, 2012

PD with full of joy.

Gembira menanam lemak tepu di dalam badan bila dapat cuti. Lepas dah buboh baja, siram air terus tak tahu bila nak memulakan memetik hasil lemak tepu sebab bergantang gantang dah lemak tepu yang tengah duduk dalam badan neh. Plan dah banyak kali plan. Nak buat tu yang tak tercukup lagi keazaman di dada. :P



Second trip kembong perot makan angin.

Dah rancang sebelum nak pergi Pantai Merdeka lagi dah siap siap tempah bilik kondo secara online ( ibilik.my ) dekat Port Dickson dan alhamdulillah debaran di hati menunggu jawapan either saudara sepupu sepapat dapat join ke tak berjawab dengan jawapan YA. yeshhhh!!! XD dah macam debaran apa jee.

Permulaan perjalanan *pembuka ayat kena baku sikit* mulalah fikiran menerawang balik teringat cerita dolu dolu pergi bercuti dengan sedara. mulut berdarah eksaited nak tengok laut dekat balkoni sampai terlanggar sliding door lah, mandi laut ramai ramai kekonon belajar berenang last last sampai sekarangnya tak reti, tengok anak ketam, perdajal lubang anak ketam. macam macam! ;D

So, selepas menunggu saatnya finally we got our chance to enjoy our holiday together gether with full of laughter. :)






Bilik kondo yang kitaorang rent tu memang ada a few advantages yang memang dapat menutup disadvantages yang ada kat situ. Pantai memang a few meters je dari resort tapi kitaorang tak boleh seberang ikut jalan short cut so we have to jalan kaki ikut long cut. -..-' Naik kereta pun boleh kejap je tapi nak balik jalan kaki jugak sebab badan basah. Kalau malas we ended up dengan main air kat pool yang sedalam 155cm I guess paras atas telinga guwe which it's not cool lah bagi kami yang pendek belaka dan tak gheti berenang ni.

We love the beach bila air tak surut sebab bila surut banyak batu yang ada dan kaki luka pun aku boleh tak perasan.






Adib Naufal kena tanam kesian dia. >.<











We spend the rest of our time yang ada bila tak mandi laut or pool dengan melawat sambil belajar. feeling macam sekolah dulu. ;)







I can't imagine if I get a bf yang setinggi ni. Susah susahh -.-'





Malam enjoy makan durian. Yang sedihnya tak ada satu pun durian yang sedap kat situ. tak puas punya pasal beli lagi semalam dan saya sangat berpuas hati dengan durian tersebut. isi kuning, rasa manis. fuhh 
















No comments: