November 26, 2012

One day trip. FH.

Nyenyak tidur sampailah terdengar Puan Mama kejut ajak pergi sarapan. Lepas sarapan dalam kepala dah fikir apa nak kena buat sampai rumah nanti tapi tup tupp Mama with her last minute idea ajak pergi..


FRASER HILL!



after a long time tak jejak ke sana. kali terakhir pergi sana Cicot dengan Didot pun tak lahir lagi.





Bersebelahan dengan budak-kecik-punya-go-kart track. ;P



Jam yang menjadi tumpuan untuk bergambar pun dah bertukar. :)


Environment kat sana pun feeling macam pergi overseas. XD

Bukak tingkap letak dagu atas pintu dan rasa angin sejuk. :D



See. Aku tak tinggi mana pun. -.-'



Pergi sana dalam satu hari je saja nak merasa kesejukan Fraser Hill bila kebetulan kebelakangan ni pun ada hujan sikit sikit. Kat sana tak banyak attraction sebab tu lenggang gila jalan tak macam Cameron Highland.

Masa kecik kecik adik beradik tak ramai seronok sikit dapat tidur sana lepas tu naik kuda. betol punye kuda bukan yang macam kat tempat yang ada buaian, gelongsor dengan jongkang jongket tu yea. tapi sekarang kalau nak merasa lagi kenalah carik inisiatif sendiri yer.


No comments: