June 5, 2011

Semester yang Baru.

seminggu lebih tak update. bagai nak gila dah rasanye. padan muka. sape suruh tak settlekan bil broadband en. hahaha..
dah seminggu merasa sebagai student semester 3. sedikit hooray di situ. tapi seminggu tu jugak lah muka macam tak de perasaan je. tak reti reti nak senyum bila dengan kawan kawan sebab dalam diam sebok memikirkan macam macam benda. most of it melibatkan

ka-ching, ka-ching.


DUIT.

cepatlah masukkan ptptn dalam bank!
i need it to buy books and stuff.

sem ni dapat satu bilik dengan roomate lama. suke suke! ^^, tapi yang tak berapa nak sukenye bilik jauh. tenaga pada kaki perlu dikumpulkan acap kali nak berangkat dan pulang dari kelas. dapat pulak kipas kat bilik jenis kecik yang pusing pusing tu. memang 5 minit sekali lah baru aku merasa angin. kalau rajin sesangad, ikut je lah kemana kipas tu pusing pusing. but, at least dapat kolej. kan? kan?

lagi satu ceq nak gosipp nehh. ceq dapat row tingkat paling atas yang penoh dengan budaks part 1. sombongnye mak aih. muka ceq nie ada muka part 1 gak ka? nanti ceq tulis kat ketaih besaq besaq STUDENT SEMESTER 3 lepastu tampai kat dahi naa. ceq senyum pon depa leh wat tak reti lepas tu boleh mendada lagi tuh. ingat ceq ni laki ka hangpa nak mendada segala.

okey okey. cukup lah tu dengan loghat yang tak berapa nak menjadi dan gosip yang ta berapa nak panass.

harap harap semester nie tak tension tension sangat. boleh settlekan assignment yang diberi dan insyallah boleh buat dengan jayanya! cewahhh. semangad bukan maen. jangan kejap lagi harapan tinggal harapan sudah lah.
my second semester friends pose kat webcam.
i miss the one with yellow tudung, amira.
she's going to SPA to become a nurse.
goodluck mira!
thank for everything and i miss u lahh!
GOODBYE second semester!
and WELCOME third semester! :D

No comments: