June 7, 2011

Di pagi ini yang dingin.


wahh.. indahnye pagi nie. mengadap lappy sambil mengerling di tingkap melihat ramai orang berjalan menuju ke kelas. bagusnye aku ni nak bangun awal pagi macam nie dengan udara yang sejuk ni kan. :)  *senyum sampai ke telinga


emm..



actually aku ada kelas. sampai je kelas baru tahu kelas batal pagi ni. classmate laen sebok mengira kambing biri biri dalam mimpi. aku pulak terrr-paksa bangun awal sebab pikir ade kelas. seronoknye aku nokk. (pinjam ayat eien)  =.='
salah line coverage la niii. orang try call aku asyik ta dapat. untung laa yang duk bedengkur lagi tu.

banyak benda na di type kat blog neh. bila tak ngadap lappy, ade je ilham yang terbang terbang dalam pikiran. tapi bile da ngadap lappy. blurr teros. aku tengok lappy, lappy tengok aku. end up dengan tekan videos and tengok movies yang aku belom tengok lagi.

akan datang i have to format my lappy again sebab windows yang sedia ada tak boleh nak support windows yang baru di-install oleh abang kat sidec yang tak reti reti nak check lappy aku nie pakai windows ape. sabo je lah.
since blogspot doin some maintenance,
its hard for me to upload from my lappy.
rindu gilee kat Didi dengan Aishah. cuti haritu hari hari diaorang pelok cium aku. biar rindu pun aku tak rasa aku akan balek rumah dalam waktu yang terdekat ni.

4 comments:

♥ qyla ♥ said...

saye untung , bdengkur g .
lalala ~~~
haha

Aqilah Lala said...

untung sangad sangad.
=P

Eien Mohmad said...

winkwink -,- ternampak name sy disituhhh. awww~

bahaya tuhh nokkk ;D heee

jum laa kembang2 kan idea untuk hapdateee natang nehh dear (: ngee~

bgn pagi murah rezeki taw. winkwink -_-

Aqilah Lala said...

yup. name u disitu!
pinjam sekewjap yerr.
hehe.. :)
kite kembangkan kasi manyak idea yeah.

amin..
mudah mudahan murah rezeki.. :D